Онлайн Курсове по Програмиране за Деца и юноши

Защо да изберете програмиране за Вашето дете?

Напоследък има бум при децата в желанието им да изучават програмиране. Но няма и как да не е така в днешния цифров свят. Програмирането е основно умение, също както уменията за смятане и четене. Но децата, които умеят да пишат код са твърде малко.

Ние в programiram.com създадохме забавна и увлекателна платформа, където децата не само ще се научат да пишат код, но ще имат възможност да покажат своята креативност и логическо мислене.

Защо програмиране:

  • Писането на код в програмирането е основно умение, на което децата трябва да се научат, за да развият своето логическо мислене.
  • Програмирането помага на децата да бъдат креативни. Те създават проекти, които ги правят горди и щастливи от постигнатите резултати.
  • Програмирането създава увереност. Помага на децата да създадат свои собствени проекти, които да покажат на своите близки и приятели.
  • Хубаво е да започнат да се занимават от най-ранна възраст, тъй като програмирането е все едно да започнат да учат нов език.
  • Създаването на код е успех не само в пограмирането, но и във всички области. За да се научи едно дете да програмира, то ще развие умения както в математиката, четенето, така и в други области.