Онлайн Курсове по Програмиране за Деца и юноши

ПОСЛЕДЕН ДЕН на промоцията: 31.10.2017 – 50% off

Ако все още не сте разбрали, до края на месец октомври, 2017г., ВСИЧКИ абонаментни планове в Programiram.com са на 1/2 цена.

За всички желаещи да се запознаят с програмирането отблизо сме предоставили възможност да се включат в курс по програмиране напълно БЕЗПЛАТНО. Първият курс от поредицата Програмиране за деца и юноши е със свободен достъп и всеки, който желае, може да се включи в него. Единственото, което трябва да направите, за да започнете да кодирате, е да се регистрирате в сайта Programiram.com.

Курсовете по програмиране за деца и юноши са увлекателни, забавни, образователни. Блокчетата за визаулно програмиране завладяват по-малките деца и ученици, а по-големите ученици програмират в кодов редактор.

За удобство на всички наши настоящи и бъдещи клиенти сме осигурили възможност за заплащане на абонамент по няколко начина. За повече информация относно начините на плащания, можете да погледнете страничката с цените.

Системата е достъпна 24 часа и няма ограничения във времето на учене. Може да програмирате сутрин, на обед, или пък вечер. Всеки сам индивидално решава колко упражнения и курса да премине за деня. НО … всеки иска да получи своите красиви, уникални и неповторими @-значки в края на всеки един от курсовете. А след приключване на всяка една от обучителните пътеки има по-голяма награда – страхотен и неповторим поименен СЕРТИФИКАТ.

Остава по-малко от седмица да приключване на ПРОМОЦИЯТА:

6-месечен абонамент на цена от 60лв., вместо 120лв.  

12-месечен абонамент на цена от 102лв., вместо 204лв.

Плановете за абонамент „Персонален ментор“ и „Помощ от преподавател“ също са на 1/2 цена.

Започнете да кодирате безплатно сега или изберете подходящия за вас абонаментен план.