Онлайн Курсове по Програмиране за Деца и юноши

Какво можем да правим с HTML?

След като започнете да изучавате този език за програмиране, Вие ще откриете, че той е гъвкав и интересен. С него ще създавате уеб страници, които правят много различни неща.
Има уеб страници за всичко, което можете да си представите. Единственото ограничение е Вашето въображение. И всички те са написани на HTML.
На кратко казано, можете да използвате HTML за изграждане на уеб страници. HTML форматирането може да Ви помага, когато създавате страницата.
С HTML, можете да добавяте заглавия, списъци, параграфи, линкове към външни статии, сайтове, с които да привличете вниманието на Вашите читатели. Също така може да добавяте снимка/изображение, за да направите Вашия сайт интересен, интерактивен за Вашите посетители.
HTML Ви позволява да опишете съдържанието на Вашата страница във Вашия сайт. Вие определяте дали текста да е подчертан, наклонен, с едър или дребен шрифт.
Знаете ли, че с HTML можете да поправите проблеми по-лесно, защото програмата позволява да поправите възникнали проблеми по Вашата уеб страница.
Знаете ли, че HTML е програма , която Ви дава умения, които можете да използвате във Вашата работа.
Какво включва курсът HTML и CSS: Въведение вижте тук