Онлайн Курсове по Програмиране за Деца и юноши

Вземи КОД за безплатна регистрация

Здравейте приятели,

за да се регистрирате в системата, и да пробвате курсовете по програмиране за деца (и юноши), ще ви трябва код за регистрация.

Кодът се въвежда само веднъж – когато се регистрирате.

 

започнеако все още не сте се възползвали от безплатната, промоционална игра за детско програмиране на Programiram.com, НЕ се колебайте, а се свържете с нас на телефон 0897 948 215, за да Ви дадем промоционален код за достъп до атрактивната онлайн платформа Programiram.com.

След като се регистрирате в онлайн платформата, Вашето дете или деца ще могат да играят и да програмират едновременно! Играта е подходяща, както за малки, така и за по-големи деца.Блокчета за визуално програмиране

За най-малките бъдещи програмисти има специално създаден блоков редактор. Чрез блокчета за визуално програмиране децата нареждат и подреждат програмни кодове. Всичко е лесно и забавно за децата – все едно сглобяват пъзел. С наредения код децата помагат на героите да съберат ценности и да преодоляват препятствия.

По-големите деца пък могат да използват кодов редактор. В него децата се научават да пишат основни програмни команди, общовалидни за всички програмни езици.

Чрез играта децата развиват своето логично и последователно мислене. Нашите герoи от първата игра (панда и лъв) са поставени в трудни ситуации, при които детето влага доста креативност, за да успее да се предвижи напред към следващото ниво на играта.

Играта е увлекателна и забавна, но в същото време е изключително обучителна. Стъпка по стъпка, блокче по блокче децата трупат в съзнанието си знания и умения.

Уверете се сами, като посетите сайта на Programiram.com и изпробвате безплатната промоционaлна игра в платформата.

Може да се възползвате от нашите специални ценови промоции за абонамент, които ще откриете след регистрация в своя профил.