Онлайн Курсове по Програмиране за Деца и юноши

БЕЗПЛАТЕН Кръжок по Програмиране във Вашето Училище (по проект „Твоят час“)

Уважаеми родители,

Имаме страхотна новина! Одобрени сме от Министерството на Образованието и Науката да включим нашите Обучения по Програмиране за Деца и Юноши – ВЪВ ВАШЕТО УЧИЛИЩЕБЕЗПЛАТНО за Вас!

КАКВО ДА НАПРАВЯ, ЗА ДА МОЖЕ И МОЕТО ДЕТЕ ДА СЕ ВКЛЮЧИ В БЕЗПЛАТНОТО ОБУЧЕНИЕ ПО ПРОГРАМИРАНЕ В УЧИЛИЩЕ?

1. Попитайте Директора, или класния ръководител, да включат програмирането от Programiram.com като кръжочна дейност по проекта „Твоят час“ в училище.

2.Съберете по-голяма групичка желаещи деца и родители.

3. Запитате възможно най-скоро, например на първата родителска среща, или дори – преди това! Сроковете за определяне на възможните Извънкласни Занимания в Училището са много КРАТКИ. В някои училища срокът е до 18.09, в други е до края на месец Септември. Така че – сега е моментът да се действа 😉

4.Свържете се с нас по и-мейла, или на телефон 0897  948 215 – за да съдействаме и да се включи Програмирането за деца 2-4 клас, 5-7 клас, 8-12 клас (начинаещи) и 8-12 клас (напреднали), успешно като кръжочна дейност още тази учебна годинаОТ М. ОКТОМВРИ ИЛИ НОЕМВРИ, ТАЗИ ГОДИНА!

Програмирането е супер полезна дейност, дори от най-най-ранна детска възраст! Преди всичко, то учи децата да мислят логично, гъвкаво и креативно! С нашите интерактивни, интересни и оригинални курсове, децата не усещат напрежение. Напротив! За най-малките кодери, от 2-ри до 4-ти клас, под формата на интерактивна обучителна игра, децата успяват да се научат да вземат решения, да мислят гъвкаво и нестандартно. Безспорно страхотни умения!

А за Вас, РОДИТЕЛИ?

*Вие имате възможност да следите НАПРЕДЪКА НА СВОЕТО ДЕТЕ: Влизате в профила, бутонче „Напредък“.

*Ако Вашето дете ОТСЪСТВА от часа – може да навакса от вкъщи! Обучителният софтуер разполага с перфектни подсказки и инструкции! Обучителният ни софтуер включва подходящи подсказки, помощ и напътствия! Реално, Вашето дете може да се обучава успешно и напълно самостоятелно, но ако се включите в проекта „Твоят час“, за Вас таксата ще бъде поета от Училището!

По-долу: 1. Пробвайте БЕЗПЛАТНО Игра 1!

2. Разгледайте видео клипчета.

3. Вижте информация за деца 5-12 клас

4. Вижте нашата молба към Вас!

1. Пробвайте БЕЗПЛАТНО Игра 1!

безплатен курс - игра по програмиране за деца, кръжок твоят час

2. Разгледайте видео клипчета.

въведение в програмирането за най-малките

Образователна игра 1 за най-малките: Въведение в програмирането.

Образователна игра 4 за най-малките: Циклите в програмирането. Включете и своето дете!

 3. Вижте информация за деца 5-12 клас

От 5-ти до 12-ти клас, курсовете са разделени по възрасти. Въведение в Програмирането е ОТЛИЧНО допълнение към предметите като Информационни Технологии, където децата започват да изучават логически операции и Основи на Програмирането. Специално за децата от 5-ти до 7-ми клас, сме подготвили страхотна изненада! Те също навлизат в сферата на програмирането, чрез Образователна игра. Няма по-лесен и ефективен начин за детето да научи нещо, от това да провокираме интереса му! Доказано е многократно!

4. НАШАТА МОЛБА!

Молим Ви – Свържете се с нас на тел. 0897 948 215 или на мейл . Бихме искали да съдействаме на Директора или на Ръководителя на Проекта „Твоят час“, във Вашето училище, да включат Програмирането с образователния софтуер на Programiram.com като кръжочна дейност още тази учебна година – ОТ М. ОКТОМВРИ ИЛИ НОЕМВРИ, ТАЗИ ГОДИНА!

ОЧАКВАМЕ С НЕТЪРПЕНИЕ ПОСТИЖЕНИЯТА НА ВСИЧКИ МАЛКИ И ГОЛЕМИ КОДЕРИ!

Дори Вашето дете да не стане Кодер, когато порастне, в хода на това обучение ще се забавлява, докато придобива умения за гъвкаво и креативно МИСЛЕНЕ. Какво по-хубаво да иска човек за своето дете?

С пожелание за успешна учебна година на всички деца и родители:

Екипът на Център за Професионално Обучение към „Матев-строй“ ЕООД

Programiram.com

0897 948 215

0700 15 123