Онлайн Курсове по Програмиране за Деца и юноши

Проект Иновативно училище към МОН

Иновативните училища са модел за изграждане на нова образователна парадигма, чрез която учениците ще подобрят образователните си резултати и ще повишат критичното мислене и творчество чрез иновативни образователни процеси,
методи на преподаване, училищно лидерство и учебни стратегии.

За да бъде определено като иновативно, училището трябва да докаже, че чрез въвеждане на иновативни елементи, чрез разработване по нов начин на учебното съдържание, учебните планове и програми повишава качеството на образованието т.е. иновативните училища имат по-голяма свобода при прилагането на нови, съвременни, иновативни методи на преподаване на учебния материал.

Ние от Programiram.com предлагаме въвеждането на нов допълнителен учебен предмет – Основи на Програмирането, и Уеб Програмиране, във Вашето училище.

Можете да разгледате повече на https://www.programiram.com/inovativno

 

Предлагаме Ви НАПЪЛНО БЕЗПЛАТНО ПЪЛНО СЪДЕЙСТВИЕ ЗА ПОПЪЛВАНЕ НА ФОРМУЛЯРА за кандидатстване. Включително: разработени програми, описание на иновацията, очаквани резултати.

 

Вижте примерно попълнен Формуляр ТУК

 

Срокът за подаване на документи към МОН е 31.01 2018г.

Разполагаме с готовност да Ви съдействаме максимално. Ако проявите интерес – Вашето училище да придобие статут на Иновативно, със съответстващия му престиж – ще се радваме да Ви съдействаме.